Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ankarada Yangın Son Dakika : Son Dakika Ankara Da Tarihi Hamamonu Carsisi Alev Alev Yandi Son Dakika Haberleri - Ankara'da son yılların ikinci büyük yangınında 253 iş yeri kül oldu.

Ankarada Yangın Son Dakika : Son Dakika Ankara Da Tarihi Hamamonu Carsisi Alev Alev Yandi Son Dakika Haberleri - Ankara'da son yılların ikinci büyük yangınında 253 iş yeri kül oldu.. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktığı bildirildi. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı.

En son ankara yangın haberleri anında burada. Haberler yaşam haberleri son dakika: Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı.

Ankara Da Yangini Cikaran Isim Tutuklandi Haberciyedi24 Com Haberler Son Dakika Haberleri Ve Guncel Haberler
Ankara Da Yangini Cikaran Isim Tutuklandi Haberciyedi24 Com Haberler Son Dakika Haberleri Ve Guncel Haberler from haberciyedi24.com
Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Yangın, 10 katlı binanın en alt katında meydana gelirken itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile kontrol altına alındı. Son dakika haberine göre ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı. Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere son dakika haberi: Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Yangın yerinden yükselen dumanlar anıtkabir'den de görüldü.

Yangın yerinden yükselen dumanlar anıtkabir'den de görüldü.

Tgb yangından etkilenen aileler için kolları sıvadı. Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere son dakika haberi: Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Ankara'da bir depoda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Son dakika haberine göre ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Çam ağaçları ile kuru otların bulunduğu alanda çıkan yangın bir anda büyüdü. Bölgeye çok sayıda itfaiye grubunun gönderildiği belirtildi. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktığı bildirildi.

29 mart 2019, cuma 10:19 son güncelleme: Yangın sırasında kimsenin bulunmadığı binada hasar oluştu. Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı. Tgb yangından etkilenen aileler için kolları sıvadı. Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı.

Gi4vx2zwd47fqm
Gi4vx2zwd47fqm from static.daktilo.com
Yangın, 10 katlı binanın en alt katında meydana gelirken itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile kontrol altına alındı. Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor. Ankara'nın altındağ i̇lçesi'ndeki ulus meydanı'nda bulunan 100. Pazardaki yangını öğrenen çok sayıda iş yeri sahibi, olay yerine geldi.çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, söndürüldü. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı.

Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Mhp iki partiyi resmen sildi! 29 mart 2019, cuma 10:19 son güncelleme: Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere son dakika haberi: Ankara'nın mamak ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. Koltuk üretildiği belirtilen fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 18:51 ankara'da otelin çatısında çıkan yangın korkuttu. Yangın, 10 katlı binanın en alt katında meydana gelirken itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile kontrol altına alındı. En son ankara yangın haberleri anında burada.

Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Mehmet demi̇r (dha) 06.10.2019 13:22. Çam ağaçları ile kuru otların bulunduğu alanda çıkan yangın bir anda büyüdü. Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı. Koltuk üretildiği belirtilen fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Son Dakika Ankara Da Tarihi Hamamonu Carsisi Alev Alev Yandi Son Dakika Haberleri
Son Dakika Ankara Da Tarihi Hamamonu Carsisi Alev Alev Yandi Son Dakika Haberleri from im.haberturk.com
Bölgeye çok sayıda itfaiye grubunun gönderildiği belirtildi. Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere son dakika haberi: En son ankara yangın haberleri anında burada. Koltuk üretildiği belirtilen fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 29 mart 2019, cuma 10:19 son güncelleme: Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı.

Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı.

Ankara'nın altındağ i̇lçesi'ndeki ulus meydanı'nda bulunan 100. Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı. Tgb yangından etkilenen aileler için kolları sıvadı. Başkentte bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Ankara siteler'de yangın son dakika ankara yangını son dakika gelişmesi ajanslardan geçmeye başladı. Koltuk üretildiği belirtilen fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mehmet demi̇r (dha) 06.10.2019 13:22. Son dakika haberine göre ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı. En son ankara yangın haberleri anında burada. Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktığı bildirildi. Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktı. Ankara'da özel bir hastane inşaatında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mhp iki partiyi resmen sildi!