Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Vuoristovaellus ItÀvallassa" by Aku-Petteri Korhonen # eBook PDF Kindle ePub Free

Vuoristovaellus ItÀvallassa

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Vuoristovaellus ItĂ€vallassa
  • Author : Aku-Petteri Korhonen
  • Release Date : January 02, 2017
  • Genre: Europe,Books,Travel & Adventure,
  • Pages : * pages
  • Size : 17525 KB

Description

Tervetuloa nojatuolimatkalle ItÀvallan vuoristoon!



Matkakertomuksen kirjoittajalla on jo yli kymmenen vuoden ajan ollut tapana kÀydÀ kerran vuodessa pidemmÀllÀ majalta majalle vaelluksella vuoristossa. NiitÀ on tullut tehtyÀ Sveitsin, Ranskan ja Italian Alpeilla, Puolassa ja Slovakiassa Tatralla sekÀ Ranskan PyreneillÀ. ItÀvallassa vaellukset olivat kuitenkin jÀÀneet vain pÀivÀvaelluksiin. Oli siis korkea aika korjata tÀmÀ puute ja lÀhteÀ pidemmÀlle vaellukselle tuohon perinteikkÀÀseen Alppimaahan.

Kohteeksi valikoitui kaksi reittiÀ: ensimmÀinen oli Mayrhofenista lÀhtevÀ Zillerin laaksoa kiertÀvÀ Berliner Höhenweg ja toinen Stubain laakson Stubai Höhenweg. Molemmat ovat reilun viikon pituisia kierroksia, joissa majoitutaan vuoristomajoissa 2000-2500 metrin korkeudessa. Reitit kulkevat 2000-3000 metrin korkeudessa ja korkein kohta on 3088 metrissÀ. Matkaa tuli taitettua yli 100 kilometriÀ ja korkeusmetrejÀ noustua ja laskeuduttua yli 10 000.

Kirjassa kuvataan, minkÀlaista majalta majalle vuoristovaellus kÀytÀnnössÀ on. Vaeltajan jakamista kokemuksista on varmasti hyötyÀ sekÀ juuri nÀihin kohteisiin ettÀ yleisemminkin vuoristovaelluksia tekeville ja niitÀ suunnitteleville.

Reitti ja muut faktat ovat toki tÀrkeitÀ ja niitÀ tÀssÀ kirjassa kuvataan, mutta tÀrkeÀmpiÀ ovat kuitenkin kokemukset. NiitÀhÀn matkoille lÀhdetÀÀn hakemaan. KyseessÀ ei siis ole yksityiskohtainen tietokirja tai uuvuttavan tarkka reittikuvaus, vaan tarinointi matkalla eteen tulevista yllÀttÀvistÀkin tilanteista ja niiden pohdiskelu humoristiseen ja itseironinseen tyyliin. NiitÀ tÀmÀn tyyppisiin, itse suunniteltuihin omatoimireissuihin todellakin mahtuu.

Kirjassa on yli 80 vÀrivalokuvaa maisemiltaan upeilta reiteiltÀ.

TÀssÀ siis tuosta reissusta tehty, kirjoittajan sarjassaan viides vuoristovaelluksia kuvaava kirja, bitte schön. HyvÀÀ matkaa!


Books Free Download "Vuoristovaellus ItÀvallassa" PDF ePub Kindle